Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix
Redcon1
Raktáron
Kiszerelés: 240 kapszula
Eredeti ár: 16 990,- Ft
Bolti ár: 16 250,- Ft Webáruház ár: 15 890,- Ft
Kedvezmény: -6%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 66,21 Ft/kapszula)
Redcon1 RPG

Redcon1 RPG

Kiszerelés:240 kapszula

Egy adag:5 kapszula

Hogy mi az RPG? Egy legális út,az inzulin által nyújtott anabolikus hatások felé.Ne ijedj meg,nem illegális szer az RPG,hanem egy növényi alapú,inzulin utánzó,ami abban segít neked,hogy a legrövidebb úton szállítsa a cukrot izmaidba,hogy azok sokkal kerekebbek,teltebbek,erősebbek legyenek.Kb ugyan az mint az inzulin hatása,csak itt legális az eredmény,és nem utolsó sorban kockázatmentes.

Az RPG egy újabb lépcső a legális kiegészítők között,amivel te is szintet léphetsz!

Alkalmazd szénhidrátos kajád előtt,akár diétáben,de figyelj hogy étkezésed ch tartalma minimum 25-30g legyen.Ha ettől alacsonyabb ch tartalmú étkezésnél használod, a vércukrod extrém mértékben csökkenhet!

Ajánljuk testépítőknek,erősportolóknak,akik minőségi tömegnövelést,vagy megnövekedett erőszintet szeretnének,de kifejezetten ajánljuk inzulinrezisztencia kezelésére azoknak,akiknek a Berberin vagy Inozitol kiegészítők nem bizonyultak elégségesnek!

1,Mikor vedd be az RPG-t

Az RPG maximális hatásának eléréséhez a legjobb, ha 20-30 perccel egy magas szénhidráttartalmú étkezés előtt veszi be.

2,Naponta hányszor vehetek be RPG-T

Az RPG-vel a nap folyamán minden szénhidrát-étkezés előtt beveheti. Ha zsírmentes tömeget szeretne elérni, az RPG-t minden étkezés előtt beveszi, hogy segítse a glükózt az izomba szállítani, így az energiaként glikogénként raktározódhat.

3,Hogyan működik az RPG?

A glükóz ártalmatlanító szer, például az RPG segít csökkenteni a vércukorszintet azáltal, hogy a glükózt a véráramból az izomsejtekbe szállítja, ahol glikogénként tárolható. A glikogén a szervezet üzemanyaga az anaerob tevékenységekhez, például a súlyzós edzésekhez. Ha túl sokáig van bőséges glükóz a vérben, a szervezet ezt a glükózt glicerinné alakíthatja át, amely a triglicerid gerincét alkotja, és így tárolja a zsírt. Tehát magas szénhidráttartalmú étel elfogyasztásakor a glükóz ártalmatlanító szer segít abban, hogy a glükózt üzemanyagként hasznosítsa, és ne raktározza el zsírként.

4,Hány kapszulát vegyek be ékezésenként

Minden RPG adag 5 kapszula. Ha körülbelül 50-75 gramm szénhidrátot eszel, a teljes adag előnyös lehet. Ha nagyon nagy mennyiségű szénhidrátot fogyaszt, javasoljuk, hogy minden elfogyasztott 25 gramm szénhidrát után 2 kapszulával növelje az adagot.

5,Az RPG mivel inzulin utánzó termék,ugyan azokat a veszélyeket hordozza ,int az minzulin?Pl ha szénhidrát nélkül veszem be,lehet baj?

Az RPG nem hormonális, nem proinzulin (segíti az inzulin előállítását), hanem inzulinutánzó (mint az inzulin). Ahhoz, hogy kihasználja az RPG-ben található erős összetevőket, érdemes szénhidráttal bevinni. Ha szénhidrát bevitele nélkül szedné az RPG-t, akkor a vércukorszint csökkenését és az ezzel járó hatásokat (hányinger, szédülés, izzadás) tapasztalná, ezért fontos, hogy RPG-vel együtt vegyen be szénhidrátot. Az RPG megpróbálja a glükózt a véráramból az izomba szállítani; ha kevés vagy nincs vércukorszint, akkor hipoglikémiás élményben lehet része.

6,Kúra szerűen kell szedni az RPG-t?

Nem igazán szükséges kikapcsolni az RPG-t. A legtöbb ember az RPG-t magasabb szénhidráttartalmú ételekkel együtt veszi be, például csaláskor, vagy egy ömlesztési ciklus során, amikor rendszeresen magasabb szénhidrátot fogyasztanak. Mivel ez egy inzulinutánzó, és nem exogén inzulinforrás, sem proinzulintermék, nincs igazán szükség a leállásra.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g
Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar
Scitec Multi Pro Plus New

Kövess minket a Facebook-on