Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix
Redcon1
Raktáron
Kiszerelés: 366 g
Íz:
Gyártó ajánlott listaára: 11 990,- Ft
Bolti ár: 11 250,- Ft Webáruház ár: 10 900,- Ft
Kedvezmény: -9%
a gyártó által ajánlott listaárhoz képest
(egységár: 29 781,42 Ft/kg)
db
Vásárlás
Újdonság
RedCon1 Tango

Kiszerelés: 366 g

Egy adag: 12,2 g

Adag/kiszerelés: 30


Javasolt adagolás: fogyassz egy adagot,200 ml vízben feloldva.Alkalmazd úgy,ahogy általában a kreatinokat alkalmazni szoktad,és ahogy számodra a legmefelelőbb.

A Tango egy fejlett, több formájú kreatin keverék, amely átfogó megközelítést biztosít az izmok helyreállításához, erőhöz, teljesítményhez és izomépítéshez.

A tangó magában foglalja a kreatin-monohidrátot, a kreatin széles körben tanulmányozott formáját, amelyről kimutatták, hogy számos előnnyel rendelkezik, beleértve a megnövekedett izomerőt, izomtömeget és a sportteljesítményt. A kreatin-monohidrát kritikus szerepet játszik az ATP-termelésben is, amely az izomsejtek elsődleges energiaforrása.

A REDCON1 Tango egy többformájú kreatin-kiegészítő, amely a CON-CRĒT® kreatin-hidrokloridot (HCl) tartalmazza, a kreatin egy jobban oldódó formáját, amely jobban felszívódik a szervezetben, ami a kreatin szervezetben történő jobb felszívódását eredményezi. A kreatin mátrix teljessé tétele érdekében a Tango kreatin-nitrátot (NO3-T) tartalmaz, a kreatin egy formáját, amely elősegíti az izmok fokozott véráramlását edzés közben.

A Tango innovatív kreatin formulájának hatásai felülmúlják a legtöbb alapvető kreatin-kiegészítő tipikus regeneráló és izomépítő képességét. Edzen keményebben, és gyorsabban látja az eredményeket a Tango fejlett kreatin formulájával.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
MHN Whey Pro Professional 1000g
Megabol INH-AR
MHN 100% Whey Performance 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on