Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix

Raw Nutrition EAA

Raw Nutrition
Raktáron
Kiszerelés: 315 g
Íz:
Gyártó ajánlott listaára: 30,68 EUR
Bolti ár: 30,68 EUR Webáruház ár: 29,65 EUR
Kedvezmény: -3%
a gyártó által ajánlott listaárhoz képest
(egységár: 94,13 EUR/kg)
db
Vásárlás
Újdonság
Raw Nutrition EAA

Kiszerelés: 315 g

Egy adag: 12.6 g

Adag/kiszerelés: 25


Javasolt adagolás: edzés közben fogyassz egy adagot vízben feloldva.A víz mennyíség rád van bízva,nem azon múlik a termék hatékonysága.

Gyártói ajánlás szerint: 1 adag 12,6 g 250-300 ml víz.

A szervezetnek 20 különböző aminosavra van szüksége a növekedéshez és a megfelelő működéshez. Bár mind a 20 fontos az egészsége szempontjából, csak kilenc aminosav minősül esszenciálisnak. Ennek az indoklása? A szervezet nem tudja ezeket önmagában előállítani, és teljes értékű táplálékkal vagy kiegészítőkkel kell bevinni őket. A kilenc esszenciális aminosav a hisztidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofán és valin. Az EAA-nk mind a kilenc aminosavból egy adagot szállít, hogy kitöltse ezt az űrt, és biztosítsa a maximális felépülést és kitartást.

A RAW esszenciális aminosavak elősegítik az izomfehérje szintézis fokozott válaszát a sportolók ellenállási gyakorlatát követően. A kiegyensúlyozott EAA formula összetétele rendkívül anabolikus környezetet teremt az emberi anatómián belül a különféle gyakorlatok során és után. Tanulmányok azt mutatják, hogy az EAA javítja a sovány testtömeget és a bazális izomfehérje szintézist az egyénekben, valamint az EAA-val történő kiegészítésre adott akut anabolikus válasz, amelyet az idő múlásával fenntartanak, segíthetnek javítani a sovány testtömeget egészséges egyénekben.

Izoleucin
Izoleucin – az egyik elágazó láncú aminosav, amely kritikus fontosságú az egész szervezet élettani funkcióiban, mint például a növekedés, az immunitás, a fehérje-anyagcsere, a zsírsav-anyagcsere és a glükóz transzpiráció szempontjából.

Valine
Valin – egyike a három elágazó láncú aminosavnak, amely támogatja a megnövekedett energiát, a fokozott állóképességet és segíti az izomszövetek helyreállítását és helyreállítását.

Leucin
Leucin – Az az aminosav, amely beindítja a fehérjeszintézist, hogy újjáépítse a vázizomszövetet. A nyers esszenciális aminosavak adagonként 3 g leucint tartalmaznak, hogy maximalizálják a fehérjeszintézist és karcsú, sűrű izomzatot építsenek.

Fenilalanin
Fenilalanin – a fehérje „építőkövének” nevezett aminosav.

Lizin
Lizin – egy másik „építőelem” aminosav, amely támogatja a megfelelő növekedést, és alapvető szerepet játszik a karnitin, a zsírsavak energiává alakításáért felelős tápanyag termelésében.

1G treonin
Treonin – egy másik fehérje „építőkocka” aminosav, amely segíti a fontos fehérjék termelődését a szervezetben.

Foszfor (dinátrium-foszfát formájában) 126 mg

Nátrium (dinátrium-foszfát formájában) 192 mg

L-leucin 3g

L-izoleucin 1g

L-Valin 1g

L-fenilalanin 1g

L-lizin 1g

L-treonin 1g

L-metionin 500 mg

L-hisztidin 300 mg

L-triptofán 300 mg

*A napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak.

*Napi érték nincs meghatározva

Egyéb összetevők: Eritrit, nátrium, természetes és mesterséges aromák, dinátrium-foszfát, almasav, szukralóz, citromsav, aceszulfám-kálium, szilícium-dioxid.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
MHN Whey Pro Professional 1000g
Megabol INH-AR
MHN 100% Whey Performance 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on