Everbuild
Mutant
Redcone
TestBuild
Amix

SAN PH modified creatine

SAN
Raktáron
Kiszerelés: 120 kapszula
Eredeti ár: 7 800,- Ft
Bolti ár: 6 950,- Ft Webáruház ár: 6 600,- Ft
Kedvezmény: -15%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 55,- Ft/kapszula)
Újdonság
SAN PH modified creatine

Kiszerelés : 120 kapszula

Egy adag: 1 kapszula

Adag/kiszerelés: 100

Adagolás: Fogyassz 1 kapszulát naponta 2-3 alkalommal. Az egyik adagot 30 perccel edzés előtt, a másik adagot rögtön edzés után fogyaszd el!

A SAN PH-Modified Creatine a világ legfejlettebb kreatin formulája, amely 5-szörös felszívódási hatékonyságot garantál a hagyományos kreatin-monohidráthoz képest! A gyomor savas környezetében a hagyományos kreatin-monohidrát gyorsan inaktiválódik és egy tökéletesen haszontalan melléktermékké un. kreatininné alakul át. Habár az átalakulás egy a szervezetben lezajló természetes folyamat, ám a kreatin anyagcsere végtermékeként keletkező kreatinin semmiféle kedvező, ergogén (energizáló) hatással nem rendelkezik.

A PH-Modified Creatine egy pH módosított kreatin-analóg, mely így lényegesen stabilabb és biológiailag értékesebb forma. A PH-Modified Creatine nem bomlik le a gyomorban, ellenáll az emésztő enzimek károsító hatásainak, nem okoz gyomor- és emésztőrendszeri problémákat, fogyasztása nem jár fokozott vízvisszatartással és definícióvesztéssel. Ez a tökéletes kreatin formula!

Tökéletes felszívódás és hasznosulás!

pH módosított kreatint tartalmaz, mely ellenáll a gyomor savas környezetének!
Nem jár fokozott vízvisszatartással és definíció vesztéssel.

Késlelteti a kifáradást, így hosszabb, intenzívebb edzést tesz lehetővé!

Gyorsítja a regenerációt!

Maximális gyógyszerészeti hatékonyság!

A SAN a PH-Modified Creatine kifejlesztésével, egy újabb mérföldkövet rakott le a sport-táplálékkiegészítés történelmében! Hagyd, hogy a tudomány ereje neked dolgozzon!

Általános tápérték/adag:

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

OstroVit Sex Pro Shot 100ml
Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad 180tab
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on