Everbuild
Mutant
Redcone
TestBuild
Amix
Stacker
Raktáron
Kiszerelés: 150 g
Íz:
Eredeti ár: 11 990,- Ft
Bolti ár: 9 990,- Ft Webáruház ár: 9 590,- Ft
Kedvezmény: -20%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 63 933,33 Ft/kg)
db
Vásárlás
Stacker 4 Powder 150g

Stacke4 Powder

Egy doboz:150 g

Adag/kiszerelés: 50

Egy adag: 2 mérőkanál (3 g)

A Stacker 4 több mint 20 éve nagy hírnévnek örvend. Világszerte messze a legkelendőbb zsírégető termék, és ennek jó oka van. A kompozíció rendkívül erőteljes és hatásos , és emberek millióinak segített elérni személyes céljaikat a maguk módján. Akár az a cél, hogy élsportolóként megszabaduljon a maradék zsírtól, akár energialöketet szerezzen a tartós állóképességhez alacsony kalória mellett: a Stacker 4 jelenti a megoldást.

20 év után végre van egy Stacker 4-es változat, amit nem kell tablettaként szedni. Ismerje meg a Stacker 4-et por formájában . Ugyanazokat a hatóanyagokat és hatásos összetevőket tartalmazza , de a minikanál segítségével a kívánt adagban bevehető. Vegyünk 2 adagolókanálnyit (3 g), hogy ugyanazt a hatást érjük el, mint amit egy kapszulától megszokott.

A Stacker 4 Powder az egyik legerősebb súlycsökkentő termék, amelyet feltaláltak, és egy igazi gyöngyszem!

A Stacker 4 Powder a legerősebb és legkeresettebb zsírégető szer Európában! A Stacker 4 por úgy készült, hogy fogyás közben ne veszítsen izomzatot; csak zsírt éget és semmi mást!

A legjobban eladott Stacker termék por formában!

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

OstroVit Sex Pro Shot 100ml
Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad 180tab
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on