Everbuild
Mutant
Redcone
TestBuild
Amix
Swedish Supplemets
Raktáron
Kiszerelés: 325 g
Íz:
Eredeti ár: 12 890,- Ft
Bolti ár: 12 490,- Ft Webáruház ár: 12 250,- Ft
Kedvezmény: -5%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 37 692,31 Ft/kg)
db
Vásárlás
Újdonság
Swedish Supplements Crazy8

Egy doboz 325g

Egy adag fél kanál,azaz 7g

Maximum dózis 1 teljes kanál,azaz 14g

A magától értetődő svéd Swedish Supplements márka számos terméke nagyon modern, általános megjelenésű és vonzó; van azonban a márkának egy oldala, ami teljesen ellentétes. Olyan bejegyzéseket tartalmaz, mint a Project X, az edzés előtti I Am F*cked Up sorozat és a kemény Butcher sorozat, amelyek teljesen elszakadnak a Swedish Supplements-től.

A Crazy 8 egy másik termék a sikeres svéd cégtől, amely sokkal mozgalmasabb, grafikusabb címketervezést kapott, és most kapott egy fokozatot a felújított verzióban. A Swedish Supplements újraindította kiegyensúlyozott és átfogó edzés előtti Crazy 8-at a hihetetlenül színes, szemet gyönyörködtető és kihagyhatatlan márkajelzéssel, amelyet a fenti képen láthat, és a motorháztető alatt is számos változás történt.

Miután túljutott a frissített Crazy 8 edzés előtti lendületes és pszichedelikus grafikán, eljut a fenti tények panelen felvázolt hasonló, de finomított képlethez. A Swedish Supplements megőrizte az előző iteráció több kiemelt pontját, és néhány fejlesztést hajtott végre, például 50%-kal több béta-alanint a teljesítmény érdekében, hozzáadott betaint, bár adagonként enyhe gramm mennyiségben, megnövelt 400 mg koffeint, és most az AstraGin is benne van. a felszívódás javítására.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

OstroVit Sex Pro Shot 100ml
Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad 180tab
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on