Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix

Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Zoomad Labs
Raktáron
Kiszerelés: 300 g
Íz:
nagyon megéri
Gyártó ajánlott listaára: 9 590,- Ft
Bolti ár: 7 790,- Ft Webáruház ár: 7 490,- Ft
Kedvezmény: -22%
a gyártó által ajánlott listaárhoz képest
(egységár: 24 966,67 Ft/kg)
db
Vásárlás
Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Zoomad Labs Nutrition

Kiszerelés:300 g

Egy adag:3-5 g

A kreatin egy tripeptid, amely három különböző aminosav – az arginin, a metionin és a glicin – egyesüléséből keletkezik, amelyet szervezetünk képes szintetizálni a májban, de nem mindig elegendő mennyiségben ahhoz, hogy megbirkózzon a máj összes igényével legintenzívebb edzések során is.

A kreatin-monohidráttal történő kiegészítés javítja az energiateljesítményt és a fáradtságból és fizikai stresszből való felépülést, mivel az adenozin-trifoszfát (ATP) prekurzora, a mitokondriális energia fő forrása, és felelős az erőért és az energiáért az anaerob fizikai erőfeszítés első 40-50 percében. .
A Zoomad Labs® Creatine Monohydrate Ultrapure (200 mesh) Ez az adat,a kreatin monohydrát szemcseméretét jelenti.A mikronizálási foka 200 mesh, azaz 0,075 mm, ami az egyik legtisztább és legfinomabb kreatin a piacon. Általában 80 mesh-es kreatinnal dolgoznak az olcsóbb gyártól, ami kisebb finomsággal és nagyobb mérettel jár,és ami csökkenti a biohasznosulását és akadályozza a helyes asszimilációt.

Zoomad Labs Ultrapure 200 mesh kreatin-monohidrát:

– Javítja az energiateljesítményt, az energia- és izomvisszanyerést, valamint az intracelluláris hidratációt, ami térfogatnövelő hatást eredményez.

– Elősegíti az ATP, mint energiamolekula szintézisét és az mTOR útvonal aktiválását a jobb fehérjeszintézis érdekében.

- Alkalmas vegánok számára.

- Glutén és laktóz mentes.

– Semleges és különböző ízekben kapható.

Használati útmutató: Keverjen össze egy gombóc körülbelül 8 uncia. (240 ml) vizet vagy kedvenc italát naponta egyszer, lehetőleg edzés előtt és/vagy után.

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
MHN Whey Pro Professional 1000g
Megabol INH-AR
MHN 100% Whey Performance 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on