Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix

Zoomad Labs Creatine Alkalyne 75 adag

Zoomad Labs
Raktáron
Kiszerelés: 225 g
Íz:
Eredeti ár: 18 990,- Ft
Bolti ár: 18 490,- Ft Webáruház ár: 17 990,- Ft
Kedvezmény: -5%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 79 955,56 Ft/kg)
db
Vásárlás
Újdonság
Zoomad Labs Creatine Alkalyne 75 adag

Kiszerelés: 225 g

Egy adag: 3 g

Adag/kiszerelés: 75

A kreatin a sportban széles körben használt kiegészítő, mivel javítja a fizikai teljesítményt és növeli az izomtömeget. A kreatin leggyakoribb formája a kreatin-monohidrát, amelyet széles körben tanulmányoztak és hatékonynak bizonyult. A Kre-Alkalyn kreatin a kreatin szabadalmaztatott formája, amelynek van néhány előnye a kreatin-monohidráttal szemben:

Stabilitás savas környezetben: A kreatin-monohidrát kreatininné, inaktív melléktermékké alakulhat, ha savas környezetnek, például gyomornak van kitéve. A Kre-Alkalyn kreatint a kreatin olyan formájaként hirdetik, amely savas környezetben stabilabb, ami azt jelenti, hogy kevésbé alakulhat át kreatininné, és így nagyobb a felszívódása.

Kevesebb vízvisszatartás: A Kre-Alkalyn kreatin kevesebb szubkután vízvisszatartást okoz, mint a kreatin-monohidrát. Ez azok számára előnyös, akik szeretnék elkerülni a puffadás érzését vagy a látható vízvisszatartást.

De térjünk rá a legérdekesebb részre... Miért vegye be egy sportoló a Kre-Alcalyn®-t?

Javított fizikai teljesítmény: Növeli a gyors energia rendelkezésre állását az izmokban, ami jobb teljesítményt eredményez a nagy intenzitású, rövid távú tevékenységek során, mint például a súlyemelés vagy a sprint.

Megnövekedett izomerő és erő: Hozzájárul a megnövekedett izomerőhöz és -erőhöz, ami a teljesítmény javulását eredményezheti a nagy intenzitású gyakorlatok során.

Késleltetett izomfáradtság: Az izmok foszfokreatinszintjének növelésével a Kre-Alkalyn kreatin segíthet késleltetni az izomfáradtságot, így hosszabb, intenzívebb edzéseket tesz lehetővé.

Megnövekedett izomtömeg: A Kre-Alkalyn kreatin hozzájárulhat a fokozott izomfehérje szintézishez, ami elősegíti a sovány izomtömeg növekedését és fejlődését.

Jobb felépülés: felgyorsítja az izmok felépülését intenzív edzés után, csökkentve az edzések közötti regenerálódási időt.


Kre-Alkalyn® es una marca registrada de All American Pharmaceutical and Natural Foods Corporation (patente estadounidense #6,399,661). / Kre-Alkalyn® is a registered trade mark of All American Pharmaceutical and Natural Foods Corporation (US patent #6,399,661).

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
Megabol INH-AR
MHN Whey Pro Professional 1000g
Zoomad Labs Creapure Creatine Monohydrate!

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar
Scitec Multi Pro Plus New

Kövess minket a Facebook-on