Hamarosan
Mutant
Redcone
InsaneLab
Amix
Zoomad Labs
Raktáron
Kiszerelés: 494 g
Gyártó ajánlott listaára: 16 990,- Ft
Bolti ár: 14 500,- Ft Webáruház ár: 13 990,- Ft
Kedvezmény: -18%
a gyártó által ajánlott listaárhoz képest
(egységár: 28 319,84 Ft/kg)
ZooMad Labs MoonsTruck Glow

Kiszerelés: 494 g

Egy adag: 16 g

Adag/kiszerelés: 30

A legújabb MoonsTruck Glow,csak Holly Lolli azaz,szent nyalóka ízben érhető el!

Mindig fáradt vagy, és minden ismétlés kihívást jelent? Akkor a MOONSTRUCK ® GLOW a prémium edzés előtti edzés a megoldás az Ön számára. Kedvenc ezüsthátúnk visszatért és megmutatja mellkasát, mert prémium formulát és csomagolást terveztünk a leghűségesebb, legigényesebb és legbrutálisabb közönségünk számára!

A Moonstruck® GLOW-val kanalanként 16 grammot kap, amelyben izgalmas és aktív összetevőket talál, amelyek fokozzák a nitrogén-monoxid-termelést, ami nagyobb pumpát, nagyobb erőt és nagyobb ellenállást jelent. A különbség? Magasabb dózisokat határoztunk meg , és a leginnovatívabb szabadalmakkal egészítettük ki , hogy eredményeit bármely laboratórium jóváhagyhassa:

100 mg S7™: Legalább 230%-kal növeli a nitrogén-monoxid termelést.
1,5 g Glycersize®: Több értágító és ellenálló.
8 g citrullin: Segít több nitrogén-monoxid-termelésben.
2,5 g béta-alanin: Növeli az izomellenállást és csökkenti a fáradtságot.
2g AAKG: Segít több nitrogén-monoxid termelésében és javítja a véráramlást.
1 g arginin: Tágítja az ereket és fokozza a véráramlást az izmokban.
Nitrát NO3: Növeli az energiahatékonyságot és serkenti a nitrogén-monoxid termelődését.
300 mg glükoronolakton: javítja a fizikai teljesítőképességet és csökkenti a fáradtságot.
300 mg vízmentes koffein: javítja a koncentrációt és több energiát biztosít
Bioperine®: biztosítja bizonyos tápanyagok és vegyületek optimális felszívódását és biohasznosulását.

S7™: Ez egy tekintélyes, nemzetközileg díjazott szabadalom az ágazatban, amellyel laboratóriumunk kereskedelmi megállapodást írt alá. Ez a szabadalom mindössze 50 mg-mal 230%-kal növeli a nitrogén-monoxid termelését ... és ezt megdupláztuk kanalanként a mi gorillánk GLOW!

Glycersize®: Edzés előtti és utáni izomtorlódás , nagy teljesítményű és stabil összetevője a képletnek, amely növeli a folyadék koncentrációját a vérben, ami hiperhidrációt okoz ( növeli az intramuszkuláris folyadék visszatartási képességét 50%) , amely vizsgálataik szerint hihetetlen eredményeket nyújt értágulatban és rezisztenciában .

Bioperine ® : A feketebors szabadalmaztatott kivonata, amelyről kimutatták, hogy javítja bizonyos tápanyagok és vegyületek felszívódását és biológiai hozzáférhetőségét. A Bioperine® edzés előtti szedésével a vele együtt szedett egyéb kiegészítők és tápanyagok felszívódása is javítható. Az egyéb kiegészítők és tápanyagok felszívódásának javításával a Bioperine® potenciálisan javíthatja ezeknek a kiegészítőknek a hatékonyságát a szervezetben, és végső soron javíthatja a fizikai teljesítményt az edzés során.

Hogyan kell inni:

Keverjen el egy serpenyőt 500 ml hideg vízzel 15-20 perccel edzés előtt, és élvezze a hihetetlen 3 ízt. Elfelejtettük... a kedvenc edényedet, az értékes gorillaüvegedet, amit feltételezésünk szerint ezer dologra fogsz újra felhasználni... ezúttal a sötétben ragyog! Keressen új alkalmazásokat, és jelöljön meg minket!

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. A gyártók, forgalmazók által leírtakért a proteinbuilder.hu dolgozói nem vállalnak felelősséget.

A termékek összetételét,hatóanyag tartalmát, esetleges allergéneket, egyéb összetevőket, minden esetben a gyártó által a termékre ragasztott leíráson találod! A gyártók fenntartják a jogot, hogy a termékek összetételén önhatalmúlag változtassanak, a forgalmazók értesítése nélkül.

Ha neked bármelyik, a proteinbuilder.hu webáruházban forgalmazott termékkel problémád van, azt az email címen vagy a 0630 7353781 es számon jelezheted felénk. Problémádat azonnal kivizsgáljuk!

A proteinbuilder.hu-n kapható termékeket a House of Pain Magyarország Kft szállítja neked.

A csatolt képek minden esetben illusztrációk!

Üdv: proteinbuilder team

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

Extrifit Joint Guard Flexain
MegaBol Testosterol 250
MegaBol Biosterol
MHN Whey Pro Professional 1000g
Megabol INH-AR
MHN 100% Whey Performance 1000 g

Legtöbbet nézett termékek

Dedicated Nutrition Alpha Triad+Dedicated Gallon
Extrifit Amino 50 HERO 3000 g
Amix Hydro Beef 1000 g
Fitness Authority Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Applied Nutrition A.B.E Pump Stim Free
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on