APPLIED
Mutant
Zoom
MUTANT
Muscletech
Zoomad Labs
Raktáron
Kiszerelés: 510 g
Íz:
Eredeti ár: 13 990,- Ft
Bolti ár: 13 500,- Ft Webáruház ár: 12 990,- Ft
Kedvezmény: -7%
az eredeti árhoz képest
(egységár: 25 470,59 Ft/kg)
db
Vásárlás
Újdonság
ZooMad Labs Moonstruck II.

Kiszerelés:510g

Egy adag :17g

Egy doboz 30 adagot tartalmaz

Alkalmazz 1 adagot/17g 2dl vízben,edzés előtt 20-30 perccel!

A Zoomad Labs Moonstruck 2 egy olyan formula, amelyet úgy terveztünk, hogy minden edzésen a maximumot nyújthasd. Tudományosan tesztelt és szabadalmaztatott összetevőket tartalmaz a lehető legnagyobb dózisban, hogy olyan eredményeket érj el, amelyek eddig még nem voltak tapasztalhatók edzés előtti formulákban.

Holdkóros üzemmód: bekapcsolva!

A Moonstruck 2 tartalmazza a szabadalmaztatott és klinikailag tesztelt ViNitrox™ összetevőt, amely a mellékelt tanulmányok szerint 10%-kal fokozza a teljesítményedet és javítja a fizikai képességedet, lehetővé téve, hogy áttörd a “Falat” és növelve a nitrogén-oxid szintedet.

A Zoomad Labs Kyowa Quality® összetevőket használ, amelyek garantálják a Moonstruck biztonságát és hatékonyságát. Nem minden aminosav egyforma, és mi csak a legjobbat használjuk az “állataink” számára…őrültek vagyunk, de nem hülyék!

A Moonstruck AstraGin®-t és BioPerine®-t is tartalmaz, két szabadalmaztatott és klinikailag tesztelt formulát. Számos klinikai vizsgálatban bebizonyosodott, hogy az ezeket az összetevőket tartalmazó formulák jelentősen nagyobb felszívódási képességgel rendelkeznek, mint más hasonló formulák. Az AstraGin® bélrendszeri szinten is helyreállító erővel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az immunrendszer erősítésében is segíthet… mi holdkórosok nem betegszünk meg egykönnyen!

5g AAKG, 3g citrullin-malát és 2g béta-alanin, a nitrogén-oxidot termelő aminosavak kombinációja, amelyet nagyon kevés, jelenleg a piacon lévő formula kínál ilyen nagy dózisban, azt jelenti, hogy az értágulás új szintjeit éri el.

50mg Rhodiola Rosea 10:1 arányban (500mg Rhodiola) segít javítani az állóképességet és a koncentrációt az edzések során, valamint elősegíti a zsír, mint energiaforrás felhasználását.

A kreatin HCL-lel, amelynek jobb az oldhatósága és 60%-kal nagyobb a felszívódása, mint a kreatin-monohidrátnak, egyértelmű, hogy itt csak a Holdkóros az egyetlen állat.

A vízmentes koffein, a zöld tea és a guarana stimulánsok kombinációjával a szellemi koncentrációd egy másik szintre kerül edzéseid során. A saját szemeddel fogod látni, mit jelent a vadonban sétálni. Üdvözlünk az állatkertünkben!

Legutóbb megtekintett termékek

Legújabb termékeink

Legtöbbet vásárolt termékek

OstroVit Sex Pro Shot 100ml
BioTech Zero Bar 50 g
PureGold Nutrition Whey protein 1000 g
BioTech Oat Bar
BioTech Protein dessert Bar
Biotech Protein Muesli

Legtöbbet nézett termékek

Animal Pak 44
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 2270g
Muscle Meds Carnivor
FA Xtreme Napalm Shot New 120 ml
Scitec Multi Pro Plus
BioTech Oat Bar

Kövess minket a Facebook-on